Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
Analiza i saveti
  Pojedinačno smanjenje troškova
    Pravilan put do vazdušnih sistema koji štede energiju
  Servisna služba
 
 
  

Sistemsko smanjenje troškova

 

ADA & KESS detaljno

Kada se definišu potrebe za vazduhom i radni uslovi, može se početi s detaljnim planiranjem. Svi relevantni parametri, uključujući zahtevani nivo pritiska, volumen isporuke, kvalitet vazduha, performance sistema i potrošnu energije, uzimaju se u razmatranje pri dizajniranju novog sistema.

Bez obzira na to o kojoj se primeni komprimovanog vazduha radi, možete biti sigurni da će veoma iskusni KAESER-ovi inženjeri isporučiti sistem koji radi s najvećom efikasnošću i koji ispunjava sve vaše specifične potrebe za komprimovanim vazduhom.

Stručnost bez konkurencije, kombinovana sa detaljnim poznavanjem KAESER palete proizvoda za komprimovani vazduh, omogućavaju KAESER-ovim stručnjacima da iskoriste sve moguće načine da troškove energije svedu na minimum.

Stvarna potreba za vazduhom

Prva faza planiranja svakog sistema komprimovanog vazduha je utvrditi stvarnu potrebu za vazduhom. KAESER-ovi stručnjaci stiču detaljan uvid o upotrebi komprimovanog vazduha analizom potreba za vazduhom (ADA).


Određivanje optimalnog rešenja 

Podaci koji su prikupljeni analizom potreba za komprimovanim vazduhom (ADA) analiziraju se pomoću KAESER sistema uštede energije (KESS). Potom se od raznih predloženih rešenja odabere najefikasniji sistem.
Provera potrošnje energije

Precizne brojke pokazuju stvarnu potrošnju snage za svaki simulirani sistem Ove informacije čine osnovu za sledeći korak ka određivanju energetski najefikasnijeg sistema.

Upoređivanje specifičnih snaga

Samo uspoređivanjem stvarne potrošnje energije i volumena isporučenog vazduha se može izračunati potrebna specifična snaga. Ove informacije tada pružaju istinsku sliku energetske efikasnosti različitih sistema.

Realistične uštede energije

KAESER-ovi alati za analizu i procenu ADA i KESS omogućavaju realističnu prognozu ušteda energije, koje se mogu očekivati od predloženog sistema komprimovanog vazduha.

Maksimalna pouzdanost

Efikasan sistem komprimovanog vazduha treba da pruži maksimalnu dostupnost u svako doba. Ne mora se ni reći da KAESER-ovi inženjeri uvek naročito vode računa da osiguraju da svaki sistem komprimovanog vazduha bude planiran i dizajniran tako da pruži najbolje performance.

Planiranje pomoću CAD tehnologije

Aktuelno okruženje instalacije može se simulirati do najmanjeg detalja korišćenjem napredne CAD tehnologije kako bi se kupcu omogućilo da virtuelno vidi svoj budući sistem komprimovanog vazduha mnogo pre instaliranja prvog kompresora.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Oprema za analizu potrebe za vazduhom
Priedlozi nacrta i trodimenzionalni prikazi
Brochures:
Questionnaire for Air Demand Analysis
Analysis and Advice

Download

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
BPP Group d.o.o , info@kompresorisrbija.rs