Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
Vijčani kompresori
    Iskorišćenje toplote
    Standardno konstruirani rotacijski vijčani kompresori
    Rotacijski vijčani kompresori s rashladnim sušačem
    Rotacijski vijčani kompresori s promenljivim brojem obrtaja
  Klipni kompresori
  Stomatološki kompresori
  Postrojenje za pripremu vazduha
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Rotacijske duvaljke
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni delovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
 
 
  

Više vazduha, više uštede...

 

Niži troškovi za životni vek proizvoda

Troškovi energije tokom životnog veka bilo kojeg kompresora rastu više nego početni osnovni troškovi što može znatno uticati na razliku u kupoprodajnoj ceni. Efikasnost i pouzdanost najvažnije su u proizvodnji komprimovanog vazduha pa KAESER te ciljeve postiže kvalitetom, izdržljivim komponentama koje se izrađuju tako da dugo traju. Energetski štedljivi KAESER-ovi rotacijski vijčani kompresori pomažu u poslovanju, poboljšavaju prednost u konkurentnosti i znatno smanjuju troškove komprimovanog vazduha..

Neškodljivi za okolinu i štede novac iskorišćenjem toplote:
Otpadna toplina koja se stvara tokom proizvodnje komprimovanog vazduha predstavlja znatan potencijal za uštedu jer se 100 posto energije kojom se napaja kompresor pretvara u toplotu. Ta se energija može iskoristiti. Zapravo 96 % energije koja se koristi za proizvodnju komprimovanog vazduha ostaje na raspolaganju za ponovnu upotrebu. To ne samo da omogućava velike godišnje uštede, već i u znatnoj meri pomaže u smanjenju  emisije CO2.
Uštede zavise od veličine kompresora i primarnog izvora energije koji se koristi (struja, plin, ulje za loženje). Osim toga, mnogi stariji modeli kompresora mogu se naknadno opremiti za mogućnost iskorišćenje toplote.

Sigma Control

Regulatori uštede energije:
SIGMA CONTROL 2 i SIGMA CONTROL BASIC

SIGMA CONTROL 2 ima visoko fleksibilan modularni dizajn, štaviše njegova standardna konstrukcija omogućava da se ovaj univerzalni sistem upravljanja prilagodi zahtevima bilo kojeg rotacijskog kompresora iz široke ponude KAESER KOMPRESORA. Ovaj modularni koncept, koji obuhvata glavnu upravljačku jedinicu i pojedine ulazno/izlazne module, poboljšava komunikaciju i povećava korisnicima jednostavnost upotrebe.

Mogućnost povezivanja s Internetom
SIGMA CONTROL 2 opremljen je vlastitim web poslužiteljem, čime je omogućena komunikacija s kompresorom putem intraneta/interneta. Nije potrebno dodatno kupovati skupi softver jer sa bilo kojeg računara sa standardnim preglednikom interneta možete, uz pomoć lozinke, daljinski pristupiti postavkama te ih namestiti. Ova funkcija uveliko pojednostavljuje npr. rad i održavanje.

Energetsko štedljivi agregat kompresora sa SIGMA PROFILE rotorima

Specifična snaga pogona može se koristiti za pokretanje manjeg agregata pri visokom broju obrtaja ili većeg agregata pri niskom broju obrtaja. Veći, sporiji agregati su efikasniji i dovode više komprimovanog vazduha za istu snagu pogona.
Zato KAESER proizvodi agregate niskog broja obrtaja sa optimalnim profilima rotora. Svaki KAESER rotacijski vijčani kompresor brzo se isplati značajnom uštedom troškova energije.

Sigma Profil

KAESER-ov SIGMA PROFIL

Razvijen od KAESER-a i s trajnim neprekidnim razvojem, KAESER SIGMA PROFILE donosi uštedu snage do 15 posto u poređenju sa konvenicionalnim profilima rotora vijčanog agregata.
Svi KAESER rotacijski vijčani agregati imaju taj energetsko štedljivi profil rotora i dizajnirani su za osiguravanje maksimalne energetske efikasnosti.
Veliki, precizno ugrađeni valjkasti ležajevi i precizna obrada osiguravaju duge životne cikluse i iznadprosečnu pouzdanost.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Vrhunski kvalitet, precizna obrada
SIGMA CONTROL
SIGMA PROFILE - više vazduha uz manje energije
Brochure:
Rotary Screw Compressors

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
BPP Group d.o.o , info@kompresorisrbija.rs