Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  Klipni kompresori
  Stomatološki kompresori
  Postrojenje za pripremu vazduha
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
Rotacijske duvaljke
    COMPACT duvaljke
    Duvaljke serije OMEGA
    Blokovi
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni delovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
 
 
  

Planiranje i pribor za duvaljke KAESER

 

Za visoki raspon aplikacija
Za različite primene rotacijskih duvaljki često je potreban specifičan kvalitet vazduha:
Neki materijali su posebno osetljivi na toplotu dok se drugi mogu skupiti ako je vlaga previsoka. Drugi mogući problem je zagađivanje vazduha u duvaljci koje uzrokuju čestice u okolnom vazduhu. Kao jedan od svetski vodećih sistemskih proizvođača, KAESER ima široki raspon hladila, sušilica i filtera oblikovanih za rešavanje ovih i mnogih drugih faktora. Desetogodišnja iskustva u dobijanju i obradi vazduha KAESER-ovim stručnjacima omogućavaju precizno usklađivanje pojedinih komponenti kako bi se dobile optimalne performanse sistema.
Uz to niz tehnika i sistema kontrole omogućavaju prilagođavanje protoka pri svakoj instalaciji duvaljke kako bi se ispunila stvarna potreba za vazduhom.

Sušenje
Željena vlažnost / rosište vazduha u duvaljci postiže se i održava korišćenjem adsorpcionih / ili rashladnih sušača.
Hlađenje
Uz temperaturu okoline od 20 °C visoko efikasan dodatni rashlađivač tipa ACA može smanjti temperaturu na 30 °C uz precizno održavanje pritiska.
Filteriranje
Vakuumski ili filteri pritiska specifični za aplikaciju osiguravaju postizanje potrebnog kvaliteta za vazduh.
Upravljanje sa do 16 duvaljki
Zavisno od modela, upravljački sistem SIGMA AIR MANAGER može koordinirati rad 4, 8 ili 16 duvaljki unutar jedne instalacije i osigurava ravnomernu raspodelu opterećenja između jedinica.
Kontrola pokretanja
U upravljačkom ormaru su instalirani: zvezda-trougao uklopnik (s mogućnošću daljinskog upravljanja), upravljački sklop ventilatora sa zvučnom izolacijom, brojač radnih sati i upravljački sklop KAESER CONTROL (interfejs za KAESER-ov servis).
Kontrola frekvencije tipa OFC
Kontrola frekvencije omogućava beskonačno prilagođavanje brzine duvaljki, a uz dogradnju senzora pritiska omogućava i regulaciju pritiska. Upravljački sklop koordinira rad sklopa za kontrolu frekvencije i duvaljki. Fleksibilnost se nadalje proširuje pružanjem signalnih izlaza / ulaza i spajanjem putem sabirnice Profibus.
Izmjenjivač topline
Izmjenjivač toplote, koji se jednostavno integriše u sistem za regeneraciju toplote, omogućava izvanredno hlađenje procesnog vazduha čak i na visokim temperaturama okoline.
Radno okruženje...
... se kontroliše putem posebno prilagođenih komponenti kao što su zaštitne rešetke, ventilatori i ulazni / izlazni prigušivači oblikovani za međusoban rad bez nadzora.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Pravi blok za svaku aplikaciju
Nadprosečan kvalitet zbog stručne izrade
Brochure:
BB - HB

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
BPP Group d.o.o , info@kompresorisrbija.rs