Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
Klipni kompresori
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
  Industrijski kompresori
      Dvostruka izvedba
      Kompresori montirani na postolje
      Bezuljni kompresori
      Prilagođena rešenja
    Pojačala
  Stomatološki kompresori
  Postrojenje za pripremu vazduha
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Rotacijske duvaljke
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni delovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
 
 
  

Industrijski klipni kompresori

 


Individualna rešenja na modularnoj osnovi


Kvalitet: Made in Germany
Made in Germany: Ta fraza predstavlja Kaeserovu trajnu predanost proizvodnji posebno prilagođenih rešenja za komprimovani vazduh koja klijenta zadovoljavaju bez premca.
Svaki kompresorski blok precizno se sastavlja i testira prema najvišim standardima kvaliteta u Kaeserovom centru za proizvodnju klipnih kompresora u Coburgu u Nemačkoj.
Uz to komponente poput sklopki pritiska, solenoidnih ventila i rezervoara za vazduh isporučuju samo proizvođači koji dele Kaeserovu privrženost izradi proizvoda vrhunskog kvaliteta. Logičan, modularni dizajn svakog sistema štaviše pruža maksimalnu fleksibilnost koja omogućava precizno prilagođavanje performansi sistema potrebama i osigurava optimalnu fleksibilnost.

made in germany   Made in Germany
KAESER-ovi kompresorski blokovi su napravljeni od materijala najboljeg kvaliteta. Svaka komponenta je proizvedena, proverena i sastavljena uz krajnju pažnju i preciznost. Rezultat je veoma izdržljiv kompresor koji kombinuje nadprosečne performanse s energetskom efikasnošću bez premca.
zylinder   Cilindar otporan na habanje
Našim specijalnim procesom obrade dobija se izvrstan završni sloj unutrašnje strane cilindra koji uhodavanje kompresora čini nepotrebnim jer nema značajnijeg habanja nakon što se jedinica pokrene prv put.
valves    Ventili od nerđajućeg čelika
Pločice u ventilima od nerđajućeg čelika otpornog na koroziju opremljene su limitatorima podizanja kako bi se osiguralo hermetičko zatvaranje ventila i sprečilo stvaranje uljnog ugljenika. Time se dobija izvanredan životni vek i pouzdanost.
manufacturing   Precizna obrada
Korišćenjem najsavremenijih proizvodnih procesa i sa više od 80 godina iskustva u preciznoj obradi sposobnost i stručnost firme KAESER garantujestandarde najvišeg kvaliteta.
function check    Testiranje sistema upravljanja kvalitetom
Svaki sistem kompresora pre isporuke se podvrgava opširnom testiranju. Sve komponente moraju položiti najstrože testove koje je odredio naš sistem upravljanja kvalitetom.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Brochure:
Industrial Quality

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
BPP Group d.o.o , info@kompresorisrbija.rs