Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
Klipni kompresori
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Industrijski kompresori
    Pojačala
  Stomatološki kompresori
  Postrojenje za pripremu vazduha
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Rotacijske duvaljke
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni delovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
 
 
  

Klipni kompresori

 

Kvalitet i efikasnost tehničkog rada i industrijske proizvodnje većim delom zavisi od korišćenih alata i mašina. Savremeni klipni kompresori mogu pružiti visokoefikasna rešenja za mnoge vrste primena komprimovanog vazduha. KAESER-ov opsežan niz klipnih kompresora pokriva širok raspon modela i kapaciteta koji odgovaraju svakoj potrebi za komprimovanim vazduhom.


Radionički kompresori "Classic"

KAESER-ovi kompresori serije "Classic" konstruisani su i proizvedeni prema najstrožim standardnima kvaliteta, a cenom ispunjavaju potrebe malih i perspektivnih poduzeća bez kompromisa u efikasnosti, pouzdanosti i izdržljivosti.

S raspoloživim modelima koji odgovaraju svakoj potrebi aplikacije, klipni kompresori serije "Classic" zahtevaju minimalno održavanje i konstruisani su za pružanje dugogodišnje efikasnosti i pouzdane usluge.

Radionički kompresori Premium

Proizvedeni prema najvišim standardima kvaliteta, KAESER-ovi klipni kompresori serije "Premium" pružaju natprosečnu pouzdanost i svestranost.

U tom detaljno konstruisanom nizu proizvoda korišćeni su samo najbolji materijali kako bi se osigurale maksimalne performanse, efikasnost i izdržljivost. Te prednosti, povezane s minimalnim potrebama za održavanjem, čine seriju proizvoda "Premium" idealnim izborom za sve primene u radionici.

Klipni kompresori Eurocomp

KAESER-ovi statički klipni kompresori "Eurocomp" izvrsni su za primene u servisnim radionicama, trgovini i industriji, gde se zahtevaju velike količine komprimovanog vazduha. Na raspolaganju s horizontalnim, vertikalnim ili odvojenim rezervoarom za vazduh, serija proizvoda "Eurocomp" može se instalirati tako da odgovora skoro svakom okruženju.

KAESER-ovi klipni kompresori "Eurocomp" odlikuju se kvalitetom, kompresorskim blokovima proizvedenim u Nemačkoj, visokoefikasnim aluminijskim dodatnim hladnjacima i direktnim pogonom kako bi se osigurao maksimalan životni vek i pouzdanost..

AIRBOX / AIRBOX CENTER klipni kompresori

Novi AIRBOX i AIRBOX CENTER serije od KAESERA su prvi klipni kompresori koji imaju savremeno upravljanje SIGMA CONTROL.

AIRBOX i sve-u-jednom AIRBOX CENTER s ugrađenim rezervoarom komprimovanog vazduha, rashladnim sušačem i dodatnim filterima isporučuju se spremni za rad i sadrže ormarić sa prekidačima.

IE2 motori koji štede energiju osiguravaju efikasnu proizvodnju komprimovanog vazduha i posebnu efikasnost.

Industrijski klipni kompresori

KAESER-ovi industrijski klipni kompresori izvanredno su pouzdani, snažni, izdržljivi i svestrani, a zahtevaju i minimalno održavanje.

Proizvedeni uz stručnost dobijenu 80-godišnjim iskustvom u preciznom konstruisanju, KAESER-ovi kompresori su "Made in Germany (proizvedeni u Nemačkoj)" prema najvišim standardima kvaliteta kako bi se osigurala pouzdana isporuka vazduha i efikasnost.

Pojačala

KAESER KOMPRESSOREN nudi širok raspon precizno izrađenih klipnih kompresora s pojačalima visoke snage koji mogu pojačati pritisak komprimovanog vazduha u sistemima napajanim putem rotacijskih vijčanih kompresora do 45 bara (g). Idealni su za upotrebu sa SIGMA PET AIR instalacijama i KAESER-ovim rotacijskim vijčanim kompresorima.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov prostor za alat
KAESER - informativna literatura

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
BPP Group d.o.o , info@kompresorisrbija.rs