Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  Klipni kompresori
  Stomatološki kompresori
  Postrojenje za pripremu vazduha
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Rotacijske duvaljke
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
Originalni delovi
    Zamenski elementi filtera
  SIGMA PET AIR
  Contracting
 
 
  

Performanse i efikasnost s originalnim delovima KAESER kojima nema premca

 

Odaberite pouzdanost
Servisno osoblje KAESER koristi samo originalne servisne i zamenske delove ispitane izdržljivosti kako bi osiguralo pouzdanost i dug životni vek kojima nema premca. Samo originalni delovi KAESER garantuju testirani kvalitet.

SIGMA FLUID
KAESER-ovo rashladno sredstvo SIGMA FLUID osigurava ne samo izvanrednu zaštitu od habanja i podmazivanje (čak i na niskim temperaturama) nego i pojednostavljuje obradu kondenzata.
SIGMA FLUID
Zamenjivi agregati
KAESER-ovi zamenjivi agregati proizvode se upotrebom najnovijih i najmodernijih proizvodnih procesa. Zahvaljujući preciznom merenju kućišta i prilagođavanju ležajeva isporučuju isti kvalitet, efikasnost i izdržljivost kao i posve novi agregat.
exchange airends
Kompleti za servisiranje
Desetonedeljno iskustvo nam je pokazalo da je za neke delove potrebna planirana zamena kao deo redovnog održavanja sistema. Kompleti za servisiranje KAESER obuhvataju sve potrebne komponente.
service kits
Elementi filtrera
Originalni KAESER-ovi elementi filtera garantuju visokoefikasnu filtraciju i minimalni pad pritiska. Novokonstruisani koalescentni filteri osiguravaju optimalne performanse čak i uz nizak omer protoka.
filter elements
Filteri na aktivni ugljenik
Filteri na aktivni ugljenik KAESER osiguravaju kvalitetnu obradu kondenzata u skladu s najstrožim propisima o čistoći vode. Oni kombinuju dug životni vek s trajnim performansama filtriranja.
activated carbon filters
Kompleti separatorskih uložaka
Komplet se može dobiti za svaki model KAESER-ovih kompresora i obuhvata prikladne zaptivke i separatorske uloške. Samo originalni separatorski ulošci KAESER osiguravaju najniži mogući sadržaj ostatka ulja.
separator cartridge kit
Elementi filtera za vazduh
Elementi filtera za vazduh velikih dimenzija štite agregat od oštećivanja putem čvrstih čestica. Time se značajno produžava životni vek kompresora.
filter element
Servisni ugovori za maksimalnu pouzdanost sistema i zadržavanje vrednosti
KAESER širom sveta zastupaju iskusne filijale u državi i kvalifikovani partneri. KAESER-ova globalna servisna mreža i napredni logistički sistemi brinu se da se svaka stranka bilo gde može osloniti na brzu, pouzdanu isporuku originalnih zamenskih delova KAESER.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Brochure:
USLUGA SERVISA

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
BPP Group d.o.o , info@kompresorisrbija.rs