Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  Klipni kompresori
Stomatološki kompresori
  Postrojenje za pripremu vazduha
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Rotacijske duvaljke
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni delovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
 
 
  

Stomatološki kompresori

 

Tehnički podaci

Dostava od 65 do 524 l/min
Pritisak do 8 bara
Do 12 jedinica za obradu ili
20 stomatoloških radnih stanica

Za dalje informacije o komprimovanom vazduhu za stomatološke namene posetite takođe naše mrežne stranice www.kaeser-dental.com

 

DENTAL compressors

Izvanredne performanse: sistem trajne snage
Pružajući performanse koje nemaju premca, KAESER-ov "Permanent Power System" (PPS) omogućava do 90 posto raspoloživosti komprimovanog vazduha. Da bi regenerisao isušivač u SECCOMAT sušilici, PPS koristi visokoefikasni proces pri čemu se sveži okolni vazduh usisava i zagreva putem kompresora nakon čega prolazi kroz sušilicu. Ta tehnika ima nekoliko ključnih prednosti: Kao prvo, rezultirajuće interno hlađenje kompresorskog bloka povećava efikasnost i vek trajanja. Kao drugo, zagrejani vazduh je izvrstan za čišćenje vazduha jer može prenositi više vlage nego hladan vazduh. Taj proces je dakle mnogo brži od konvencionalnih metoda regeneracije koje koriste preusmereni komprimovani vazuduh koji se hladi kao rezultat posledičnog širenja. KAESER-ov "Permanent Power System" stoga značajno proširuje faze snage sistema komprimovanog vazduha i omogućava besprekornu raspoloživost komprimovanog vazduha.


   Izdržljivi kompresorski blok KAESER
KAESER-ovi kompresorski blokovi su napravljeni od materijala najvišeg kvaliteta. Svaka komponenta je proizvedena u Coburgu u Nemačkoj, napravljena, proverena i sastavljena detaljnom brigom i preciznošću. Zajedno s KAESER-ovim inovativnim "sistemom trajne snage", ti izdržljivi kompresori pružaju nadprosečne performanse i energetsku efikasnost kojoj nema premca.
    Zamenjive zaptivke od teflona
Kako stapni prstenovi tako i klizni prsten za svaki stap prekriveni su teflonom kako bi se osigurala maksimalna trajnost. Može se štaviše jednostavno i jeftino zameniti u slučaju potrebe, a kao rezultat se još više produžava izvanredno dug vek trajanja KAESER-ovih stomatoloških sistema komprimovanog vazduha.
   Kompaktna PPS kontrolna jedinica
"Permanent Power System" kontroliše komutaciju putem 4/2-smernog solenoidnog ventila.
   Pouzdane: stomatološke sušilice SECCOMAT
Snaga sušilice značajno se povećava ako se kapljice kondenzata unapred separatizuju iz vazduha pre nego što dođe do sušilice. Korišćenjem toplog vazduha"Permanent Power System" može se sredstvo za sušenje regenerisati brže i pouzdanije.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Serija
DENTAL - Vazduh za svaku primenu
Zašto odabrati KAESER-ov stomatološki kompresor?
Konstrukcija kompresora Dental 5T
Brochure:
DENTAL
Dental Flyer

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
BPP Group d.o.o , info@kompresorisrbija.rs