Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  Klipni kompresori
  Stomatološki kompresori
  Postrojenje za pripremu vazduha
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Rotacijske duvaljke
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni delovi
  SIGMA PET AIR
Contracting
 
 
  

SIGMA AIR UTILITY - kupite vazduh koji tražite

 

SIGMA AIR UTILITY just buy the air you need

Koliko košta Vaš komprimovani vazduh?

Znajući koliko stoji svaki kilovatsat utrošene energije, svaki kubični metar upotrebljene vode i svaki kilometar transporta robe i materijala, od osnovnog je značaja za nabavku.
U slučaju komprimovanog vazduha - jednog od primarnog industrijskog izvora energije - oko 90% korisnika ne može navesti tačan iznos troškova po svakom korišćenom kubičnom metru. To nije čudno jer troškovi komprimovanog vazduha iz samostalne proizvodnje znatno variraju zavisno od okolnosti, a da bi se iz ukupnih troškova tokom perioda amortizacije sistema za snadbevanje vazduhom dobila cena kubičnog metra nije jednostavno.
Kalkulacija uključuje ne samo fiksne troškove i troškove rada nego uzima u obzir i manje opipljivije faktore kao što su omer troškova rada za osoblje koje samo delomično ili povremeno radi na sistemu snadbevanja vazduha uključujući i troškove osposobljavanja. SIGMA AIR UTILITY firme KAESER međutim pruža optimalnu transparentnost troškova.

reduced air costs    Smanjeni troškovi vazduha
SIGMA AIR UTILITY je financijski visoko učinkovit jer plaćate samo vazduh koji koristite. Najnovije prednosti u tehnologiji vazdušnog sistema takođe osiguravaju maksimalnu proizvodnju vazduha energetske učinkovitosti.
latest technology   Najnovija tehnologija

Svaki SIGMA AIR UTILITY sistem komprimovanog vazduha karakteriše najnovija tehnologija kako bi se osigurala optimalna pouzdanost i učinkovitost. Ključne komponente se dakle ažuriraju najnovijim verzijama ako pospešuju performanse ili ako su od tehničke prednosti.
greatest security   Maksimalna pouzdanost

Sistemi Sigma Air Utility povezani su putem KAESER-ove jedinice 'Teleservice' sa servisnim centrom KAESER. Takvo rešenje omogućava preduzimanje preventivnih mera održavanja i osigurava optimalnu iskoristivost materijala i ljudskih potencijala. Rezultat: maksimalna pouzdanost sistema.
maximum avaibility   Maksimalna dostupnost

KAESER-ova jedinica 'Teleservice' i mere podrške specifične za sistem osiguravaju maksimalnu dostupnost komprimovanog vazduha.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Pouzdanost kroz tehnologiju
Brochure:
SIGMA AIR UTILITY

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
BPP Group d.o.o , info@kompresorisrbija.rs