Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  Klipni kompresori
  Stomatološki kompresori
Postrojenje za pripremu vazduha
    Sušenje
  Filtracija
      Filteri
      Filteri do 48 ili 62 bara
      Adsorber na aktivni ugljenik
      Centrifugalni separator
    Sistemi za punjenje vazdušne mreže
    Rezervoari za vazduh
    Tehnologija obrade kondenzata
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Rotacijske duvaljke
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni delovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
 
 
  

KAESEROVI filteri visokog pritiska- pouzdani i efikasni

 

Filteri za vazduh

Svi KAESER-ovi filteri za vazduh  i komponente za obradu komprimovanog vazduha naročito su konstruisani za upotrebu u međusobnim kombinacijama. Komprimovani vazuduh svih klasa kvaliteta dostupan je u rasponu od vazduha za opše poslove sve do vazduha za prehrambene i farmaceutske namene. KAESER filteri za komprimovani vazduh dostupni su za upotrebu visokog pritiska (videti dole).
KAESER sistemi sa komprimovanim vazduhom osiguravaju željeni kvalitet komprimovanog vazduha da bi odgovarali svim upotrebama komprimovanog vazduha i osigurali pouzdanost bez premca.
Svi KAESER-ovi filtreri funkcionišu uz minimalni pad pritiska s ciljem da pruže optimalnu energetsku efikasnost.

Filteri do 48 ili 62 bara

KAESER-ovi filteri visokog pritiska od 48/62 bara dostupni su za ugradnju u instalaciju na izlaznoj strani pojačivača za aplikacije visokog pritiska, npr. proizvodnja PET boca. Oni takođe osiguravaju potvrđeni kvalitet komprimovanog vazduha. Ovi filteri visokog pritiska odlikuju se svojom hrapavom čeličnom oplatom otpornom na pritisak. Različiti filteri - od predfiltera do filtera sa aktivnim ugljenikom - dostupni su za pritisak do 62 bara. KAESER-ovi filteri visokog pritiska takođe su opremljeni elektronski kontrolisanim ECO Drain uređajem za odvođenje kondenzata (PN63).

Adsorber sa aktivnim ugljenikom

Za kvalitet vazduha sa niskim stepenom održavanja ugradite ACT adsorber sa aktivnim ugljenikom kako biste uklonili ostatak uljne pare nakon primenjenog sušenja vazduha i predfiltracijskih postupaka. Prednosti obuhvataju: Minimalna količina preostalog uljnog sadržaja do 0,003 mg/m³ (znatno manje nego što je granica za klasu 1 u sukladnosti sa DIN ISO 8573-1), izuzetna zapremina i optimizovan protok znače da dugotrajni aktivni ugljenik obično osigurava preko 10.000 sati rada.> Veliki upusti/ispusti takođe osiguravaju nizak diferencijalni pritisak u cilju izuzetno efikasnog funkcionisanja.

Centrifugalni separator

Centrifugalni separator odstranjuje velike zapremine kondenzata, kao i čestice do 5 µm, iz komprimovanog vazduha. Optimalni dizajn poboljšava centrifugalni efekat i osigurava gotovo neprestani nivo odvajanja kondenzata unutar velikog raspona količine protoka. Centrifugalni separator postavljen je između kompresora i rashladne sušilice i uklanja "tekući kondenzat" iz komprimovanog vazduha. Time se rashladnoj sušilici omogućava dodatni rezervni kapacitet sušenja. To je izuzetno važno na visokim temperaturama okoline da bi se osiguralo neprekidno održavanje željenog orošavanja pod pritiskom. Svaki centrifugalni separator mora imati elektronski ECO Drain uređaj za odvođenje kondenzata (dostupan kao potpuni komplet sa svim potrebnim delovima).

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Brochures:
Filter
ACT

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
BPP Group d.o.o , info@kompresorisrbija.rs