Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  Klipni kompresori
  Stomatološki kompresori
Postrojenje za pripremu vazduha
  Sušenje
      TAH - TCH rashladni sušači
      Rashladni sušači SECOTEC®
      Štedni rashladni sušač TG-TI
      THP Visokotlačni rashladni sušači
      Membranski sušači
    Adsorpcioni sušači s hladnom regeneracijom
      Adsorpcioni sušači s toplom regeneracijom
      Hybritec sušači
      Sistem vazduha za disanje
      Sistem čistog vazduha
    Filtracija
    Sistemi za punjenje vazdušne mreže
    Rezervoari za vazduh
    Tehnologija obrade kondenzata
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Rotacijske duvaljke
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni delovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
 
 
  

Pouzdano niska tačka pritiska rosišta s DC adsorpcionim sušačima kompanije KAESER

 

Specifikacije

Serija DC
Kapacitet protoka 0,15 do 154,53 m³/min

Gruppe DC

Pouzdana snaga sušenja do -70 °C 
Precizan izrada i kvalitet osiguravaju da će KAESER-ovi adsorpcioni sušači iz serije DC učinkovito raditi i pružiti pouzdano dostignuće niske tačke pritiska rosišta uz trajno opterećenje čak i pod najnepovoljnijim uslovima. Izvanredne rezultate sušenja podržavaju ogromne količine KAESER-ovog visokokvalitetnog 'SIGMA Dry' adsorpcionog sredstva jer se koristi samo delić incijalnog punjenja materijala. To prema tome znači da su za obnavljanje sredstva za sušenje potrebne minimalne količine osušenog vazduha čak i nakon dužeg razdoblja rada. Duga ciklička razdoblja uz to smanjuju broj komponenti optimiranih prema protoku koje su potrebne za pouzdane, integrirane performanse, kao što su to na primer KAESER-ovi predfilteri i dodatni filteri.

Adsorpciono sredstvo, koje je napravljeno od aktivnog aluminijskog oksida, ima posebno visoki kapacitet upijanja, a njegova sposobnost obnavljanja pruža kontinuirano postizanje niske tačke pritiska rosišta uz minimalni gubitak pritiska. Sredstvo je takođe otporano na vodu i mehanički stabilano, što ga čini posebno prikladnim za duže razdoblje rada. Mogu se štaviše dobiti određene veličine lopatica kako bi se osigurao optimalan rad difuzora protoka i pločica sita. 


Klein Adsorptionstrockner   Kompaktni adsorpcioni sušač DC 1.5-7.5
Ciklus pripreme u trajanju od 10 minuta osigurava niske tačke pritiska rosišta do -40°C čak i kod smanjene potrebe za komprimovanim vazduhom i pruža maksimalnu pouzdanost sistema. Prostorno štedljiv i za instalaciju prihvatljiv dizajn sa zaštitnom izolacijom idealno je prilagođen lokaliziranim aplikacijama.
Kompakt Adsorptionstrockner   Kompaktni adsorpcioni sušač DC 12- 133
Minimalna razlika pritiska smanjena potreba za pročišćenim vazduhom ne smanjuje samo troškove servisiranja i rada nego i zahteve za opterećenje, zapreminu adsorpcionog sredstva  i veličinu filtera.
Učinkovitost se nadalje povećava opcijskim energetsko štedljivim ECO Control basic i ECO Control upravljačkim sklopovima koji performanse sušača prilagođovaju stvarnoj potrebi. Te kompaktne jedinice mogu se opcijski opremiti sa zaštitnom izolacijom i vrhunskim prigušivanjem zvuka; mogu se isporučuiti i za spoljnu instalaciju.

Groß Adsorptionstrockner   Veliki adsorpcioni sušač DC 169-1545
Otvorenog dizajna i prilagođen za pritisak do 10 bara(g), ili opcijski do 16 bara(g), ovi veliki adsorpcioni sušači pružaju istu pouzdanost i učinkovitost kao i njihovi manji dvojnici . Modularna konstrukcija omogućava jednostavan transport i instalaciju dok izvrsna dostupnost komponenti znatno pojednostavljuje održavanje i servisiranje.
Kombination mit Aktivkohleadsorbern   Kombinacija s adsorberom od aktivnog ugljena
Isporučuju se u veličinama od DC 12 nadalje. DC sušači su opremljeni s ACT adsorberom od aktivnog ugljenika koji je precizno prilagođen kapacitetu sušača. To stoga omogućuje proizvodnju komprimovanog vazduha prema veoma visokim standardima (sadržaj preostalog ulja < 0.003 mg/m³). Spajanje ACT adsorbera od aktivnog ugljena je pojednostavljeno zbog konstrukcije okvira kompaktnih adsorpcionih sušača do veličine DC 133.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Mali adsorpcioni sušač
Kompaktni i veliki adsorpcijski sušači
Uštedite energiju s ECO CONTROL
Način rada
Primena
Brochure:
DC

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
BPP Group d.o.o , info@kompresorisrbija.rs