Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
  Vijčani kompresori
  Klipni kompresori
  Stomatološki kompresori
Postrojenje za pripremu vazduha
    Sušenje
    Filtracija
    Sistemi za punjenje vazdušne mreže
    Rezervoari za vazduh
  Tehnologija obrade kondenzata
    Ispusti kondenzata
  Upravljački sklopovi
  Vijčani vakuumski uređaji
  Rotacijske duvaljke
  Mobilni vijčani kompresori
  Pneumatski alati - Pribor
  Originalni delovi
  SIGMA PET AIR
  Contracting
 
 
  

Ispuštač kondenzata

 

Tehnički podaci

Serija ECO DRAIN
za kapacitete kompresora do 1700 m³/min

ECO DRAIN

Industrijski standardni ECO DRAIN
Robustnost, pouzdanost i dugo trajanje funkcije su važne za industrijske aplikacije, koje im u potpunosti pruža serija ECO DRAIN. Mogu se dobiti poput onih koje odgovaraju većini problematičnih uslova rada kao što su visoko agresivan kondenzat, niske temperature, visoki pritisak ili vakuum.
    Senzor nivoa visokog kvaliteta
Kvalitetna izvedba kapacitivnog senzora nivoa omogućava rad bez zastoja. Nema potrošne delove i meri sve tipove kondenzata. Otporan je na nečistoću i talog, a pritom radi apsolutno pouzdano pružajući osnovu za sigurno ispuštanje kondenzata.
   Inteligentno upravljanje
Upravljačka elektronika upravlja ventilom za pražnjenje tako precizno da se sav nakupljeni kondenzat ispušta bez gubitka komprimovanog vazduha. To omogućava maksimalno iskorišćenje komprimovanog vazduha te znatnu uštedu energije. Sve su elektronske komponente zaštićene od prodiranja vode (IP 65, ECO DRAIN 30/31: IP54).
   Samonadziranje
Ako dođe do situacije koja rezultira alarmom ( na primer, blokiranja linije za pražnjenje ), uređaj čeka 60 sekundi pre prelaska na upozoravajući način rada, a ECO DRAIN nastavlja da funkcioniše. Kvar se pokazuje svetlucanjem LED lampice, a beznaponski kontakt omogućava slanje alarmnog signala u središnji upravljački sistem ili sistem upravljanja kompresora (od verzije ECO DRAIN 31 nadalje).
    Klikovima do rešenja
Održavanje sistema ECO DRAIN 30 i 31 ne može biti brže i jednostavnije. Dovoljan je jedan klik za odvajanje funkcijske jedinice od modula s elektronikom. Više nije potrebno komplikovano rastavljanje zbog provere postupaka održavanja na tim jedinicama.
 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Brochure:
ECO DRAIN

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
BPP Group d.o.o , info@kompresorisrbija.rs