Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
Kadrovsko planiranje
 
 
  

Kadrovsko planiranje

 

Kadrovsko planiranje visoko kvalifikovanog osoblja je jedan od naših najvažnijih potencijala za uspeh. Naši zaposleni igraju odlučnu ulogu u osnivanju kompanije KAESER KOMPRESSOREN kao jedne od vodećih dobavljača pneumatskih sistema i inženjeringa. Naš natprosečan rast je rezultat kreativnosti, pouzdanosti i fleksibilnosti naših radnika. Zagovaraju inovacije i garantuju natprosečan kvalitet proizvoda i usluga naše kompanije. Mi smo svetski jaka, angažovana ekipa od 4000 ljudi. Pridružite nam se ako želite da iskoristite svoje sposobnosti za pokretanje stvari i osigurate naš zajednički uspeh!

Put do našeg uspeha temelji se na timskom radu. Pomozite nam svojim znanjem i iskustvom, a mi ćemo Vam dati našu neograničenu podršku. Pomozite nam da budemo u prvim redovima, a mi ćemo Vam garantovati i osigurati Vašu budućnost. Uz pomoć stalnih tečajeva za osposobljavanje, najnovije komunikacijske tehnologije i programske podrške svakom od naših zaposlenih otvaramo brojne mogućnosti u ostvarivanju karijere. Dosledan kadrovski razvoj nam takođe znači podupiranje brojnih obaveza u inostranstvu - ponekad i nekoliko meseci. Na ovaj način mobilno osoblje koristi prednosti upoznavanja naših međunarodnih ispostava.

Veoma dobro znamo: važna je sposobnost naših zaposlenih.

Zbog toga smo tako izbirljivi. Jeste li i Vi izbirljivi? Budući da je naše međunarodno tržište rada na Internetu još uvek u izradi, u slučaju zanimanja za posao u kompaniji KAESER u Nemačkoj kontaktirajte naš kadrovski sektor  u Coburgu za popis raspisanih radnih mesta .

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
KAESER-ov prostor za alat
KAESER - informativna literatura

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
BPP Group d.o.o , info@kompresorisrbija.rs